Online Content Strategie trainingen

Door de beperkingen als gevolg van het Corona virus moeten we ons allemaal aanpassen. Zo heb ik mijn training omgezet naar 3 online modules. Deze eerste Online Content Strategie trainingen zijn zeer positief ontvangen. De inhoud blijft hetzelfde met de aanpassingen aan de huidige ontwikkelingen. De lengte is aangepast naar het concentratievermogen online. Dus nu niet meer in één dag, maar in drie opeenvolgende online sessies. We gaan werken aan de marketing voor je bedrijf voor na de Coronacrisis, met de inzichten van nu. Niet alleen dat, maar ook sluit Moniqque Pals aan in sessie 2. Monique is gespecialiseerd  in videomarketing. Een content vorm die een ‘must’ is in deze tijd.

DIRECT AANMELDEN? KLIK HIER.

content strategie training online MIXmarketing

Hoe kom je van A naar B? Van ongeorganiseerde, ad-hoc activiteiten naar een gestructureerde uitvoerbare strategie? Het belopen van het pad van A naar B dat leer je in deze pragmatische content strategie training.

Maak je eigen waardevolle Content Marketing Strategie in 7 stappen. Een online ‘hands-on’ training bestaande uit drie sessies van 2 uur met diverse werkopdrachten en templates o.a. voor een Persona, de Customer Journey en een Contentkalender.

Met een gedetaileerd handboek doorlopen we de stappen van de positionering van je bedrijf, inzcht in je publiek, de juiste boodschap, timing, de platforms en de vorm waarin je communiceert .

Een strategie die zorgt voor structuur inzicht en consistentie. Een strategie die zorgt voor het betrekken van je medewerkers, ontdekt wat de magneetwerking van je collega’s is op klanten en potentiele klanten?

Content strategie in een dag MIXmarketing Den Haag

Online Content Strategie trainingen

Voor wie is deze training interessant?

Voor Ondernemers, want als ondernemer heb je wel vaak de juist basis, weet je dat je positionering of branding van groot belang is. De weg ernaar toe of hoe je het aanpakt is vaak een vraagteken. Laat staan de tijd of een enorm beschikbaar budget. Huur je vervolgens wel iemand in om je beheer te doen dan weet je dat het meer inhoudt dan een simpel update maken!

Voor Marketeers, het kost veel moeite om up-to-date te blijven met alle marketingontwikkelingen. De kunst is juist die nieuwe ontwikkelingen te leren die praktisch en goed toepasbaar zijn binnen je eigen organisatie en waarmee jij kan scoren maar ook de handvatten meekrijgt om continue goed te kunnen rapporteren op de voortgang.

Voor Social Media-medewerkers, vaak heb je te maken met een werkgever, of als je in dienst bent bij een bureau een opdrachtgever, waarvoor even content voor gemaakt moet worden. Zonder visie, strategie en dus de richtlijnen waaraan de uiting moet voldoen. In de workshop leer je dat vast te leggen voor je bedrijf of eventueel een opdrachtgever. Niet Ad hoc maar op langere termijn.

Waarom moet ik de Online Content Strategie trainingen volgen?

Omdat het maken van een strategie strategie veel meer is dan een berichtje maken voor je Facebook of Linkedin pagina. Of het nu voor jezelf is of voor een klant. Het is van fundamenteel belang de strategie te bepalen voor je positionering/branding. Stop schieten met hagel! Zorg voor goede Content Marketing. Zorg voor een goed plan. Want zonder plan geen uitvoering!

Data online trainingen

Dinsdag 28 april, donderdag 30 april en woensdag 14 mei van 15.00-17.00 uur.

Op verzoek van deelnemers aan de anderkant van de wereld aan het einde van de middag.

Platform: via ZOOM. Het is een betaalde versie, dus AVG proof. Hiervoor ontvang je voor aanvang van de training een link, een code en een wachtwoord.

Programma van de trainingen  

 • Sessie 1, totaal 2 uur 
  • Wat is een Content Strategie?
  • Wat is er veranderd, definitie en trends
  • Stap 1 en 2 van de 7 stappen
 • Sessie 2, totaal 2 uur 
  • Stap 3 en 4 van de 7 stappen
  • Gastspreker Monique Pals
 • Sessie 3, totaal 2 uur
  • Stap 5, 6 en 7 van de 7 stappen
  • Opzetten van je Content Kalender
  • Afronden en samenvatten

Hoe? Met hard werken!

Met hard werken! De training is ingevuld met theorie, cases, uitleg en opdrachten. Ik ben eerlijk, tijdens de training neem ik je me van A naar B in 7 stappen elke stap bevat voor jou 1 of meerdere opdrachten in je werkboek. Tijdens de sessies en via een speciale groep kun je ideeën uitwisselen of feedback ontvangen, ook van andere deelnemers. Ter voorbereiding ontvang je via de groep of mail een opdracht.

Online content strategie training MIXmarketing

Wat zijn de deliverables?

 • Een Content Strategie opgebouwd in 7 belangrijke stappen.
 • Inclusief o.a.:
  • Een omschrijving van je WHY, je positionering.
  • een Persona of Avatar, wat is hun pijn en frustratie. Wat zijn de angsten en gevolgen. Wat is de ambitie en zijn de doelen en belangen. Maar ook wat zijn de ‘Psygographics’.
  • De fases van de ‘Customer Journey’ + de 3B’s (behoefte, belofte, bewijs).
  • Hoe ziet je content eruit? Welke vorm gebruik je?
  • Een methode en template voor je Content kalender.
  • Het content strategie werkboek.
  • Een digitaal certificaat.

Kortom veel nieuwe inzichten, kennis en een uitvoerbaar plan. Zodat je direct aan de slag kan als het weer mogelijk is.

Mijn trainingen zitten altijd vol met enthousiase kandidaten uit de meest uiteenlopende Branches! Er wordt veel kennis uitgewisseld en gespard. Maak kennis met andere deelnemers die ook werken aan hun bedrijf voor na de Coronacrisis.

Global Dutchies Training 16 april 2020 Content strategie online

De online training in de praktijk.

Uitgestelde betaling of Barterdeal? Het kan!

In deze hektische en bizarre tijd wil ik de training aanbieden voor slechts € 99,- ppexcl btw.. Dit is meer dan 50% korting op de kosten van de normale training (€ 225 excl btw). Daarnaast wil ik je, als de kosten nu niet kunt dragen, uitgestelde betaling aanbieden. Heb je een leuke barterdeal? Dat kan ook. Stuur mij in de mail een leuk voorstel. (bv. voucher voor kennis, lunch, diner, gezichtsbehandeling, bloemenpakket, eventtickets etc.)

DIRECT AANMELDEN? KLIK HIER

Wil je deze training incompany aanbieden aan je eigen medewerkers? Met medewerkers uit verschillende bedrijfonderdelen werken aan de content strategie voor na de Coronacrisis. Dat kan! Stuur mij een email. We gaan dan ook specifiek in op branche gerelateerde zaken. Dit geldt overigens ook voor de Social Ambassadors training.

Meer informatie, data, uitgestelde betaling of een leuke barterdeal? Mail: Ria@mixmarketing.nl

NU AANMELDEN? KLIK HIER.

Ria Luitjes

Tel + Whatsapp: +31 6 83030848