Social Ambassadors training. Employee Advocacy voor je bedrijf

Hoe betrek ik mijn medewerkers bij de content van ons bedrijf, zorg ik voor Social Ambassadors en zorg ik voor employee advocacy in mijn bedrijf of organisatie?

Waarom is Employee Avodacy belangrijk?

Uit onderzoek van Hootsuite blijkt dat de ‘technische expert’, de ‘academische expert’ en ‘mensen zoals jijzelf’, als zeer betrouwbaar worden ervaren als het gaat om informatie of content over je merk of bedrijf. Dit zijn dan ook de personen binnen je bedrijf die je wilt betrekken bij Employee Advocacy. Dit zijn de mensen die je graag helpt om een Social Ambassadors te worden. Laat hen het verhaal van je bedrijf of merk vertellen.

MIXmarketing social ambassador training

Waarom zou ik mijn medewerkers willen betrekken?

Waarom zou ik mijn medewerkers willen betrekken bij mijn Content marketing en Social Media activiteiten?

 1. Zoals hierboven al geschreven zijn je medewerkers de AMBASSADEURS van je bedrijf. Het vertrouwen in gelijkgestemden is vele malen hoger dan een advertentie of een bericht vanuit een bedrijfsnaam. Die medewerkers heb jij ook in je bedrijf!
 2. De kwaliteit van de content verbetert doordat medewerkers betrokken zijn. Het zorgt voor meer UNIEKE CONTENT die aanspreekt bij je publiek.
 3. Je bent niet bekend om wat je doet, maar je bent bekend om het verschil dat je maakt. DIT VERSCHIL wordt in de meeste gevallen gemaakt door medewerkers.

Als werkgever dien je de medewerkers hierin te faciliteren. Daarvoor heeft MIXmarketing een training ontwikkelt die hiervoor uitermate geschikt is. Kort maar krachtig, to the point, één dagdeel actief werken aan je ambassadeurschap.

MIXmarketing social ambassador training employee advocacy den haag

Onderwerpen Social Ambassadors training

 • De kracht van Social Media!
 • Waarom Social Ambassadors?
 • Evolutie van techniek en Marketing
 • Trends 2019.
 • Potentieel bereik van je bedrijf!
 • Hoe word je een Thought leader?
 • Welke platforms zit ons publiek?
 • Quiz & vele opdrachten.

Voor wie is deze training?

Medewerkers van verschillende afdelingen. Dus niet alleen Management, Marketing & communicatie maar ook sales, service, techniek, aftersales, bakoffice, financiën. Iedere medewerker kan een beÏnvloeder zijn voor zijn/haar eigen peers.

SocialAmbassador training Dynaf MIXmarketing Ria Luitjes

Op de foto:  verschillende medewerkers  van DYNAF BV volgen de Social Ambassadors training op lokatie. DYNAF is een technisch georiënteerd bedrijf in de levering van energie. Zij leveren services op het gebied van o.a. generatoren, zonnepanelen, solar, elektrische auto’s en laadpalen/stations.

Workshop met opdrachten

Er wordt serieus gewerkt tijdens een training. Bij elk onderdeel zijn er opdrachten die de deelnemers ter plekke onder begeleiding van trainster Ria Luitjes uitvoeren. Hiervoor word live gebruik gemaakt van de bestaande platforms. Het meenemen van een laptop met inlog account is dus van groot belang.

In een gesprek vooraf zal de huidige Marketing/content strategie besproken worden zodat de training naadloos aansluit.

MIXmarketing trainingen en masterclasses

MIXmarketing helpt bedrijven met Employee Advocacy door het trainen van medewerkers tot Social Ambassadors. Meer weten mail ria@mixmarketing.nl of bel /whatsapp +31 683030848.

Ook helpt MIXmarketing bedrijven met het ontwikkelen van een waardevolle en uitvoerbare Content strategieën. Deze strategie komt tot stand met het zelf ontwikkelde 9-stappen model. Dit zorgt voor structuur door een content kalender.

Ook kun je deze kennis opdoen via een masterclass van één dag. Naast de Content kalender ga je zelf aan de slag met het bijgeleverde werkboek. We maken o.a. Persona’s, en de Customer Journey voorzien van de verschillende boodschappen (gebaseerd op de 3B’s) voor de verschillende touchpoints.

Meer weten over de masterclass / training lees hier het programma, mail ria@mixmarketing.nl of bel /whatsapp +31 683030848.
NB: trainingen in zowel  Engels als het Nederlands.

Ria