Trainings portfolio MIXmarketing

Al 8 jaar trainingen

Ik geef al meer dan 8 jaar trainingen in Marketing, Content strategie en Social media. Deze trainingen zijn door mij persoonlijk ontwikkeld. Deze trainingen worden continue geüpdate met de nieuwste ontwikkelingen. In ons portfolio zijn drie standaard trainingen beschikbaar, daarnaast zijn op maat gemaakte trainingen altijd een optie.

Training Content strategie

Van A naar B

Hoe kom je van A naar B? Van ongeorganiseerde, ad-hoc activiteiten naar een gestructureerde uitvoerbare strategie? Het belopen van het pad van A naar B dat leer je in deze pragmatische content strategie training Maak je eigen waardevolle Content Marketing Strategie in 7 stappen. Een eendaagse ‘hands-on’ training met diverse werkopdrachten en templates o.a. voor een Persona, de Customer Journey en een Contentkalender.

Met een gedetailleerd handboek doorlopen we de stappen van de positionering van je bedrijf, inzicht in je publiek, de juiste boodschap, timing, de platforms en de vorm waarin je communiceert . Een strategie die zorgt voor structuur inzicht en consistentie. Een strategie die zorgt voor het betrekken van je medewerkers, ontdekt wat de magneet werking van je collega’s is op klanten en potentiële klanten?

Lees hier verder

 

‘Meer succes met LinkedIn

Je hebt een ’‘slapend’ LinkedIn account. Je hebt een heel professioneel netwerk tot je beschikking maar je doet er bijna niets mee behalve het accepteren van uitnodigingen en zo nu en dan eens kijken waar iemand werkt. Dat kan dus anders!!!! Daarom deze workshop met veel tips en tricks, praktijk voorbeelden en opdrachten. Maar ook veel, ‘O…. zit dat zo’ momenten! Deze training kan ‘inhouse’ met je collega’s of in kleine groepjes van max. 7 personen met open inschrijving.

Lees hier verder

 

Social Ambassador Training

Hoe maak je van je medewerkers Social Ambassadors. Tools voor Employee Advocacy. Heb je vragen? mail gerust aan ria@mixmarketing.nl of bel +31 683030848